RólunkVidó Judit

Egész életemben arra a kérdésre kerestem a választ, hogyan lehet magunkkal és a környezetünkkel harmóniában élni. Természetesen eleinte a célom csupán annyi volt, hogy a lehető legjobb életet teremtsem magamnak meg. Később, ahogy gyűltek a tapasztalataim, sokasodtak mögöttem a leküzdött akadályok, már az is fontossá vált, hogy tudásomat átadva megkönnyítsem mások számára is a minőségi élethez vezető úton a boldogulást.

A lelkűnk akkor lesz harmóniában, ha olyan munkát végzünk, amiben személyiségünk képes kiteljesedni, kapcsolataink szeretetteljesek és támogatóak, fizikálisan jól érezzük magunkat a bőrünkben, észbeli képességeinkkel kihívásokat tudunk legyőzni, vagyis van tettrekészségünk, megengedhetjük maguknak, hogy pihenjünk, töltődjünk és kisebb vagy nagyobb alkotásokban egyéniségünket megéljük.

Ezért talán nem is olyan meglepő, hogy mennyiféle ismeret elsajátítására volt szükségem ahhoz, hogy tudásommal képessé váljak másoknak és magamnak kézzel fogható segítséget nyújtani.

Hiszem, hogy életem legfontosabb feladata, hogy segítsek a hozzám fordulóknak sikereket elérni és életüket harmonikusabbá tenni, saját életemmel pedig példát mutatni.

Ha szimpatikusnak találtad bemutatkozásomat és szívesen vennél részt valamelyik tréningen, coachingon vagy az önmegvalósító programba vágnál bele, akkor kérlek, keress meg a kapcsolat alatt található elérhetőségeim egyikén.Hadarics Bernadett

Nagycsaládos dolgozó anyaként nap, mint nap találkozom a körülöttem lévők kisebb-nagyobb kihívásokkal, legyen szó gyerekről, kamaszról, felnőttről vagy valamilyen egyéb megoldandó problémáról. Éppen ezért mindig nagy örömmel tölt el, amikor látom, hogy sikerül továbblépni az adott feladatban, leküzdenem egy akadályt. Kamaszként bizonytalan voltam, és még az érettségi küszöbén sem igazán tudtam, hogy mit is szeretnék. Először külkereskedő lettem, majd elvégeztem a gépészmérnöki kart is. Majd szépen lassan belesodródtam a munka világába és bár pályaválasztásom koránt sem volt tudatos, az akkoriban idetelepedő multinacionális vállalatoknál szépen lépkedtem felfelé a ranglétrán. Azt hittem az igazgatói beosztás majd elhozza a kiteljesedést a pályafutásomban, de tévedtem.

Ahogy kis családunk egyre nagyobb lett, anyaként már nem volt egyszerű megtalálni az egyensúlyt munka és magánélet között. Váltottam, ekkor már tudatosan és egy kis családi vállalkozásnál kezdtem dolgozni külkereskedőként. Itt már sokkal nyugodtabb volt a légkör és volt időm a család mellet magamra is. Mintha kicseréltek volna és elindítottam munkám mellet saját vállalkozásomat is, ahol cégek auditálásával és minőségbiztosításával foglalkoztam. Miközben a cégek fejlesztésében elmélyedtem, tanári vénám is egyre jobban kezdett kifejlődni és egyre nagyobb élményt jelentett, hogy tudásommal mások munkáját is képessé váltam eredményesebbé tenni.

Majd belépett az életembe a coaching és éreztem, hogy megérkeztem. A coaching segített a korábban megszerzett tudásaimmal és tapasztalataimmal végre kiteljesednem. A life coaching után elvégeztem a business coaching tanfolyamot is, és 45 évesen jutottam el oda, hogy megtaláltam mi az, amiben igazán önmagam lehetek. Az élet, folyamatos változás, de az egyéniségünk adott. Csak abban lehetünk igazán jók, ami a belsőnkből fakad. A siker és a boldogság kulcsa, hogy azt csináljuk, amit szeretünk, amiben önmagunk lehetünk. És ez nem csupán az iskolai jegyeken múlik…

Hosszú utat tettem meg, rengeteg tapasztalatot szereztem multinacionális vállalatoknál, családi vállalkozásban, egyéni vállalkozóként, anyaként és hiszem, hogy ezzel a megszerzett tudással, ahogy magamon úgy másokon is hatékonyan tudok segíteni. Szeretettel várom jelentkezésedet.


Coaching


Megnézem

Edzések


Megnézem

Pályaorientáció


Megnézem

Önmegvalósítás


Megnézem