Sikerativ - Önmegvalósító Program


„Az élet túl rövid ahhoz, hogy ne szeresd azt, amit csinálsz.” ~ Ray Kroc

Mindenki szívében el van rejtve egy olyan dallam, amit ha elénekel, a lelke boldogsággal töltődik fel, egy olyan tánc, amit ha eltáncol, felpezsdül a vére. A kérdés csak az, hogy ki az, aki el meri hinni, hogy ennek a rejtélynek a felfedezéséért érdemes erőfeszítéseket tenni?

Az élet csupán csak egy lehetőség az önmegvalósításra, ahol kibontakoztathatjuk az egyediségünkből fakadó erősségeinket, és felfedezhetjük a bennünk rejlő éneket és táncot. De mi van akkor, ha valaki meg sem próbálja ezt a benne rejlő csodát felkutatni? Gyakorlatilag semmi, csak éppen soha sem lesz könnyű dolga, hogy otthonosan érezze magát a bőrében és harmóniát teremtsen környezetében.

Te szeretnéd a benned rejlő dallamot meghallani, az önmegvalósítás útján táncra perdülni?

Ha a válaszod igen, de még nem tudod, hogy merre kellene indulnod, akkor gyere el 8 alkalmas egyéni Önmegvalósítást segítő programomra!


Mivel gazdagodhatsz, ha belevágsz az Önmegvalósító programba?

Emberek

A személyes találkozások mindig közösen egyeztetett időpontban vannak, heti vagy 2 heti rendszerességgel. Egy alkalom körülbelül 90 perc. Bővebb információkért vedd fel velem a kapcsolatot valamelyik elérhetőségemen. :-)
Coaching


Megnézem

Edzések


Megnézem

Pályaorientáció


Megnézem

Terem Bérlet


Megnézem