Női Fortélyok Kamrája


Újév, új élet


ujev

Minden évben az újév új reményeket ébreszt. Sóvárogva akarjuk hinni, hogy az újévben minden szebb és jobb lesz. Vannak, akik fogadalmakat tesznek, míg mások csak a szerencsésebb csillagállásban reménykednek, és bár mindkettő remek kapaszkodó lehet, mégis biztos változás csak gondolkodásunk átformálásával lehetséges.

Így egyfelől a Női Fortélyok Kamrájában most azt fogom neked megmutatni, milyen szemszögből érdemes átgondolnod életed ahhoz, hogy megtaláld benne a pozitív lehetőségeket, másfelől pedig abban is segíteni fogok, hogy ezek a lehetőségek tetterővel párosulva lépésről-lépésre átírják a korábbi élethelyzetedet és egy boldogságosabb irányba vigyenek el.

Természetesen a Fortélyok Kamrájában most is lesz lehetőséged új ismerősöket találni, kötetlenül csacsogni, és egy vezetett imagináció mellett az új tudásodat személyiségedbe beépíteni.

Helyszín: Sikerativ Oktatási Központ 8000 Székesfehérvár Bakony u. 2.
Időpont: 2019.01.19 16:00 - 19:00

Bővebb információ: Vidó Judit (06309296374) vagy vido@szivarvanynet.huA most szerveződő női közösség célja a nőiességet érintő témák megvitatása biztonságos, intim, támogató közegben, olyan eszközök segítségével, melyek lehetővé teszik a tagok számára: nőiességük kiteljesedését, párkapcsolati problémáik megoldását, önismeretük fejlődését, új barátságok kialakítását. A Női Fortélyok Kamrájáról bővebben itt olvashatsz.