CoachingHatékony, gyors, célzott fejlesztés cégek és magánszemélyek részére.

Személyes coaching - egy személyre szabott "tanácsadási" módszer, amelynek a lényege, hogy a coach nem ad tanácsot, hanem a coachee saját erőforrásaira támaszkodva támogatja az ügyfelét a fejlődésben. A coach ügyfelének (coachee) gondolkodását értő kérdésekkel segíti, támogatja jó megoldási stratégiáit, fejleszti erősségeit, aktivizálja cselekvő képességét, folyamatos visszajelzésekkel biztatja céljai kitűzésében és azok megvalósításában. A személyes coaching lehetőséget teremt az elakadások leküzdésében melyek forrása épp úgy lehet munkából fakadó, mint magánéleti. A coaching ülések időtartalma kb. 1 óra, a probléma összetettségétől függően 3-10 ülés szükséges a megfelelő megoldási stratégia kialakításához, az elérendő célhoz vezető út megtalálásához.

Ha szeretne személyes coaching ülésen részt venni kérem, keressen bizalommal!

Team coaching - a team coaching vezetői teameknek, vagy azonos, aktuális problémán dolgozó csoportoknak, illetve projekt feladatok teamjeinek speciális fejlesztő módszere. A team coaching abban különbözik a hagyományos coachingtól, hogy nem csupán az egyén gondjaival foglalkozik, hanem egy többszereplős egyenletbe helyezi az aktuális problémát, s a csapategység finomhangolásával próbál a megoldáshoz vezető útra terelni. Az általában két-háromheti rendszerességgel zajló foglalkozás során megtanulják, egymás erősségeit felismerni a csapattagok, ezáltal képessé válnak az optimális feladat megosztásra, mely nem csak a hatékony munkavégzést teszi lehetővé, de mélyíti is az egymás iránti bizalmat.

Ha szervezetének a jobb teljesítmények eléréséhez új munkamódszerekre van szüksége, kérem keressen és segítek!

Vezetői coaching - a vezetői coaching célját tekintve két irányú lehet. Egyfelől lehetőséget teremt a vezető számára, hogy amikor problémájával egyedül marad és döntést kell hozni, akkor legyen mellette egy olyan ember, aki képes számára hatékony támogatást nyújtani, kérdéseivel az adott helyzetet tényszerűen végig gondolni és így a megfelelő utat vagy eszközt kiválasztani. Másrészről a coaching technikák elsajátítása jelentős mértékben képes segíteni a vezetői feladatok ellátását azáltal, hogy javítja a személyközi kommunikációt, az egyéni motivációk és erősségek felismerését, miközben ezek hatására a konfliktus helyzetek és a kontrollra fordított energiák csökkenő tendenciát mutatnak. A vezetői coaching időtartalma változó, egyéni igényekhez igazodik.

Ha szeretné vezetői kompetenciát és döntéshozatali hatékonyságát fejleszteni kérem, keressen bizalommal!

Sport coaching - a profi sportolók esetében épp úgy, mint az utánpótlás nevelésben fontos, hogy a legjobb teljesítmény érdekében a sportolók lelki világa pozitív állapotba maradjon. A sportolói coaching holisztikusan segíti a sportolót jó formában maradni, növeli az elköteleződést csapata és a jó teljesítmény iránt, a felmerülő problémákat leküzdeni. A sportolói coaching során egyéni és team coaching módszereket egyaránt alkalmazhatunk attól függően, hogy milyen jellegű feladat megoldására illetve probléma megelőzésére keresünk eszközt.

Ha edzőként vagy sportolóként úgy érzi, hogy az eredmények elmaradnak a várhatótól kérem, keressen és segítek!

Art coaching - a művészeti coaching lehetőséget teremt az ötletszintű kreativitás fejlesztése mellett a művészek alkotói válságának feloldására is, ebből kifolyólag hatékonyan képes minden olyan munkafolyamatot támogatni, ahol új ötletekre, eredeti gondolatokra, megújulásra van szükség. Emellett az art coaching lehetőséget biztosít érzelmi elakadások leküzdésében, introvertált személyiségek megnyitásában, a kreativitás fejlesztésére is. 

Ha új inspirációra, ihletre vágyik kérem, keressen bizalommal!

Facebook eléréséhez kattints ide!


Executive Coaching


Megnézem

Life Coaching


Megnézem

Pályaorientáció


Megnézem

Önmegvalósítás


Megnézem