Cégeknek

A különböző környezeti-, gazdasági-, pénzügyi stb. változások felgyorsulásával a piaci verseny is élesebbé vált. Az üzleti versenyben, a szervezetek hatékonyabb működésében, a szervezeti célok feladatok teljesítésében létfontosságú, hogy növeljük az egyéni és ezen keresztül a szervezeti teljesítményeket, ezt pedig jelentős részben az egyén (vagy a kisebb csoport) fejlesztésével érhetjük el.

A coaching módszer sokrétű alkalmazhatóságával, egyedi szemléletmódjával, megoldás orientáltságával az üzleti szféra minden szereplőjének képes segíteni az egyes feladatok megoldásában való elakadások feloldásában, a konfliktusok megoldásában, a személyes hatékonyság növelésében, a vezetői készségek fejlesztésében, a hatékonyabb kommunikációban, a teljesítmény, a hatékonyság és az elégedettség növelésében, a munkahelyi körülmények és az üzleti eredmények javításában.

A vezetői- és személyes hatékonyság növelésével a vezető biztosabb döntéseket tud hozni, jobban tudja motiválni, irányítani, ellenőrizni munkatársait, hatékonyabban képes az idejével és más erőforrásaival gazdálkodni, sikeresebb lesz a konfliktuskezelésben, vagyis jobb vezetővé válik.

A business coaching egy professzionális, strukturált, eredményorientált személyes fejlesztő folyamat, amely célja az ügyfél - meghatározott cél megvalósítása érdekében történő - segítése, támogatása személyes autonómiájának erősítésében, meglévő képességei és készségei (erősségei, erőforrásai, tartalékai) megtalálásában, mobilizálásában, erősítésében, kibontakoztatásában, az én-tudat és az egyediség fokozásában, a személyes célok megfogalmazásában és elérésében.

A business coaching

A szakmai-, a szervezeti- és a magánéletben fellépő kihívások, elakadások, nehézségek, konfliktusok, krízisek egyaránt kihatnak az optimális emberi működésre, ebből kifolyólag a hatékony emberi erőforrás fejlesztésnél mindhárom területet fontos figyelembe venni, az adott területen keletkezett akadályokat elsimítani.

Vezetői coaching:

Team coaching:

Személyes coaching:

Ha szervezetének a jobb teljesítmények eléréséhez új munkamódszerekre van szüksége, vagy szeretné vezetői kompetenciáit fejleszteni kérem, keressen bizalommal!Terem Bérlet


Megnézem

Rólunk


Megnézem

Pályaorientáció


Megnézem

Önmegvalósítás


Megnézem